Tehokkaat vahanpoistot mosaiikkibetoni- ja muille lattiapinnoille Helsingissä

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mozaik tarjoaa tehokkaita vahanpoistoja niin mosaiikkibetoni- ja kivipinnoille kuin muillekin lattiamateriaaleille Helsingissä ja muualla Suomessa. Kaipaako esimerkiksi taloyhtiösi porrashuone mosaiikkibetoni- tai kivipintojen tehovahanpoistoa, pesua ja vahausta? Me hoidamme sekä vahanpoiston että vahauksen käden käänteessä. Samalla hoituvat pintojen pienten vaurioiden korjaukset.

Pinnat kiiltämään – satsaa vahanpoistoon ja vahaukseen

Tehovahanpoisto ja Twister-pesu ovat erinomaisia tapoja antaa mosaiikkibetoni- ja kivipinnoille uutta kiiltoa. Valitse tehovahanpoisto, jos hionta ei ole vielä pinnoille tarpeen. Tehovahanpoisto on huomattavasti tehokkaampi ja parempi vaihtoehto kivipinnoille kuin perinteiset vahanpoistomenetelmät.
Me hoidamme tehovahanpoistot pitkällä kokemuksella esimerkiksi porraskäytävissä ja muissa tiloissa, tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Työskentelemme myös mm. uudiskohteissa, saneerauskohteissa sekä asutuissa kohteissa. Työskentelemme niin nopeasti ja hienovaraisesti, ettemme häiritse arkeasi.

Tutustu aiempiin töihimme

Pyydä tarjous vahauksesta!

Toteutamme vahanpoistoja ja vahauksia sekä pienissä että hyvinkin suurissa kohteissa. Mikäli etsit ammattitaitoista vahaajaa, pyydä meiltä tarjous työstä! Palaamme asiaan nopeasti. Tarvittaessa vierailemme paikan päällä kohteessa, jotta voimme tehdä juuri sinun kohteellesi parhaiten sopivan tarjouksen.
Toimipaikkamme on Helsingissä, mutta teemme töitä kaikkialla Etelä-Suomen alueella. Tarvittaessa mosaiikkibetonin ja kivipintojen hoitoon ja korjaukseen keskittyvät palvelumme ovat saatavilla myös muualla Suomessa. 

Vahanpoistot kuuluvat erityisosaamiseemme, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Ammattitaitoiset vahauspalvelut

Tilaa meiltä vahaukset kotiisi, taloyhtiöösi tai yrityksesi tiloihin. Työmme jälki on laadukasta ja palvelu nopeaa. Käytämme tehokkaita vahanpoistoaineita.

Vahauspalveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Siivoukset

  • Tehovahanpoistot/Twister-pesut

  • Vahaukset

  • Pintojen pienten vaurioiden korjaukset.

Toteutamme vahauksia yleisimmin mosaiikkibetonipinnoille, mutta kysy vahauksia myös muille pinnoille. Tarjoamme vahauspalveluita esimerkiksi marmori- ja graniittilattioille sekä muovimatoille. Kysy lisää!

Kovassa käytössä ollut mosaiikkibetonilattia kirkastuu vahanpoistolla ja vahauksella. Laita ammattilainen asialle! Palvelemme Helsingistä käsin.