Mosaiikkibetonipinnan hionta ja entisöinti Helsingissä, Kirkkonummella & Turussa

Kysy lisää tai pyydä tarjous työstä!

Mozaik toteuttaa Helsingissä ja muualla Suomessa porras- ja lattiahionnat mosaiikkibetoni-, betoni- ja marmoripinnoille sekä muille kivipinnoille. Teemme mosaiikkibetonin hiontaa esimerkiksi taloyhtiöiden porrashuoneissa, myymälöissä ja muissa yleisessä käytössä olevissa tiloissa. Me autamme betonipintojen ja muiden kivipintojen kunnossapidossa!

Hionnat ja kolhujen korjaukset

Hiomme mosaiikkibetonipinnat yli kymmenen vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Hionnan yhteydessä korjailemme ajan saatossa pintoihin tulleita pieniä halkeamia ja muita kolhuja.
Korjausten ja hionnan jälkeen pinnat puhdistetaan huolella ja käsitellään loppukäsittelyyn soveltuvilla aineilla, kuten pohjavahalla sekä pintavahalla.

Teemme hiontoja mm. seuraavissa tiloissa:

  • Portaat

  • Aulat

  • Lattiat

  • Tasot

  • Ikkunapenkit.

Mietitkö, miten kivipinnan hionta onnistuisi sinun talossasi, taloyhtiössäsi tai toimistossasi? Ota yhteyttä, ja me annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme.

Lue myös paikkauksista ja korjaustöistä

Taloyhtiöiden porrashuoneiden entisöinnit ja hionnat

Taloyhtiön tärkein käyntikortti on huolella pidetty porrashuone siisteine lattioineen ja porraspintoineen. Palveluihimme lukeutuvat hionta- ja entisöintityöt taloyhtiöiden porrashuoneissa. 
Hiomme, entisöimme ja korjaamme mosaiikkibetonia, betonia ja erilaisia kivipintoja. Työskentelemme huolellisesti ja vanhoja pintoja kunnioittaen iäkkäissäkin porrashuoneissa.

Porrashuoneessa on mahdollista toteuttaa linjasaneeraus samaan aikaan entisöinnin kanssa. Teemme mielellämme yhteistyötä saneerauksia hoitavien yritysten kanssa. Me huolehdimme mm. portaiden, lattioiden ja muiden käveltävien pintojen hionnasta ja entisöinnistä.
Porrashuoneiden hiontaprojektit kestävät usein viikkoja. Hoidamme tarvittaessa myös pienemmät työt, esimerkiksi yksittäisten ikkunapenkkien tai portaikkojen entisöinnit ja hionnat.

Mosaiikkibetonin hionta on erityisalaamme. Älä epäröi pyytää apuamme kunnostus- ja entisöintiprojekteihin Helsingissä tai muualla Suomessa!

Solmi kätevä huolenpitosopimus

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia tilojen huolenpitosopimuksia. Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan huolenpitosopimuksen riippuen mm. huollettavan kohteen koosta.
Huolenpitosopimus on kätevä valinta esimerkiksi taloyhtiölle, joka haluaa pitää yhteiset tilat hyvässä kunnossa. Sopimuksessa käydään läpi tarvetta kivi- ja betonipintojen peruskäsittelylle ja korjauksille.
Mosaiikkibetoni- ja muut kivi- ja betonipinnat kannattaa puhdistaa ja huoltaa säännöllisin väliajoin. Näin tilojen puhtaanapito helpottuu ja likaa kertyy vähemmän. Tilaa meidät tutustumiskäynnille kohteeseesi, niin käydään yhdessä läpi tarvittavat huoltotoimenpiteet!

Taidokkaat etuputsityöt

Hoidamme ammattitaidolla myös etuputsityöt eli betonipintojen jälkityöt elementtiasennusten jälkeen. Etuputsityöt ovat elementtiasennustyön jälkeen tehtäviä betonipintojen viimeistelytöitä, ja ne tehdään ennen lopputasoituksia ja -maalauksia.
Elementti- ja valutöiden jälkeen betonipinnasta hiotaan ja piikataan pois kaikki sinne kuulumattomat roiskeet, epämuodostumat ja muut valumat. Pinnat ovat näin valmiit tasoitettaviksi ja maalattaviksi.
Toteutamme etuputsitöitä seinä- ja lattiapinnoille, porraselementtien näkyville sivupinnoille sekä askelkivien asennettaville pohjapinnoille. Pohjat hiotaan ennen uuden materiaalin asentamista. Pystymme samalla asentamaan ja paikkaamaan askelkivet porrashuoneessa. Lattiapintojen tasoitteen poisto hoidetaan hiomalla.

Tilaa meiltä mosaiikkibetonin hionta, niin kunnostamme porrashuoneesi uuteen loistoon. Pyydä tarjous, palvelemme Helsingistä käsin!