Mosaiikkibetonin huolto ja korjaus Helsingissä, Espoossa, Tampereella ja Etelä-Suomessa

Kysy lisää korjaustöistä

Mozaikin kokenut tiimi taitaa mosaiikkibetonin korjaukset ja paikkaukset. Toteutamme betonipintojen korjaustöitä Helsingistä käsin kaikkialla Suomessa. Ammattilaisen käsissä mosaiikkibetonipinnan korjaus tai paikkaus on lähes huomaamaton – pinnasta tulee kuin uuden veroinen! Hoidamme kätevästi mm. porras-, lattia- ja laattakorjaukset.

Laitamme mosaiikkibetonin kuntoon

Mosaiikkibetoni on käytännöllinen materiaali esimerkiksi yleisissä tiloissa, sillä se kestää kovaa kulutusta. Vaikka pinta ajan myötä halkeilisi tai kolhiintuisi, ammattilaisina me pystymme korjaamaan sen lähes täydellisesti. Kunnostusten jälkeen pinta on moitteeton! Pystymme korjaamaan ja paikkaamaan jokaisen porraselementtivalmistajan tuotteita.
Mosaiikkibetonin korjaukset hoidetaan kivikittimassalla, joka sävytetään graniittirouheiden avulla. Käytämme korkealaatuista Tenax-kivikittiä. Rouhe valitaan korjattavan kohteen mukaan. Korjausten jälkeen paikatut kohdat hiotaan timanteilla haluttuun karkeuteen ja tarvittaessa vahataan.

Lue myös hionnoista ja entisöinneistä

Pyydä meidät apuun kohteesta riippumatta!

Toteutamme betoni- ja kivipintojen paikkauksia ja korjauksia kaikenlaisissa tiloissa ja kiinteistöissä. Työskentelemme niin yksityiskodeissa, kauppakeskuksissa kuin perinteikkäissä kerrostaloissakin. Hoidamme mielellämme kaikenlaisten kiinteistöjen pintojen korjaukset ja hionnat. Hiontojen yhteydessä korjaamme pienet kolhut.

Voit antaa iäkkäätkin kivipinnat käsittelyymme, sillä toteutamme mosaiikkibetonin korjaukset vanhaa kunnioittaen. Halkeamia ja kolhuja löytyy sekä vanhojen että uusien rakennusten kivi- ja betonipinnoilta. Hoidamme korjaustöitä paljon myös uudisrakennuksissa.

Palvelemme Helsingistä käsin koko Suomen alueella, ota yhteyttä!

Monipuoliset kivi- ja betonipintojen korjaukset

Mosaiikkibetonin korjauksien lisäksi korjaamme ja paikkaamme muitakin kivi- ja betonipintoja. Hoidamme seuraavien pintojen paikkauksia:

  • Mosaiikkibetonilattiat ja -pinnat

  • Pesubetonipinnat

  • Graniitti- ja marmoripinnat

  • Betonipinnat.

Mozaik hoitaa korjaukset aina luotettavasti ja ammattitaidolla! Palvelemme Helsingistä käsin ympäri Suomen, toimialueinamme muun muassa Espoo, Vantaa, Kirkkonummi ja Tampere.

Mosaiikkibetonilla on pitkä ikä – korjaamme kolhut kätevästi. Kysy lisää!